Συχνές Ερωτήσεις

1) Πότε ξεκινά και πότε θα ολοκληρωθεί η ενέργεια «Ο κόσμος μας, εσύ»;
Η ενέργεια της COSMOTE ξεκινά το Σεπτέμβριο με τη συλλογή των υποβολών των συμμετεχόντων και την εξέτασή τους από μία ομάδα ανθρώπων αφοσιωμένων αποκλειστικά στο συγκεκριμένο project. Η ολοκλήρωση της ενέργειας είναι υπό μελέτη.

2) Πώς μπορώ να πάρω μέρος στην ενέργεια;
Μπορείς να λάβεις μέρος, δηλώνοντάς μας ποια είναι η επιθυμία σου ή πολύ απλά τι θα ήθελες να γίνει με σκοπό να κάνουμε τον κόσμο γύρω μας καλύτερο. Αρκεί, να συμπληρώσεις τη φόρμα συμμετοχής στην επίσημη Facebook σελίδα της COSMOTE (www.facebook.com/cosmote) ή σε αυτό το blog που είναι αφιερωμένο στην ενέργεια.

3) Υπάρχουν συγκεκριμένα θέματα τα οποία πρέπει να αφορά η επιθυμία μου;
Όχι, είσαι ελεύθερος να δηλώσεις τι πιστεύεις ότι θα ήθελες να γίνει, για να κάνουμε λίγο καλύτερο τον κόσμο γύρω μας. Κάθε πρότασή σου, κάθε ιδέα είναι πολύτιμη και μπορεί να είναι από αυτές που θα επιλεχθούν για να υλοποιηθούν.

4) Έχετε σκοπό να υλοποιήσετε όλες τις ιδέες;
Αυτό θα ήταν το ιδανικότερο, ωστόσο στόχος μας είναι να πραγματοποιήσουμε όσες περισσότερες μπορούμε. Το σίγουρο είναι ότι αναγκαστικά θα πρέπει να επιλέξουμε κάποιες και να εξετάσουμε κατά πόσο είναι εφικτή η υλοποίησή τους.

5) Πώς θα ξέρω αν διαλέξατε τη δική μου ιδέα;
Αν η ιδέα σου επιλεχθεί για υλοποίηση, τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σου με βάση τα στοιχεία που έχεις δηλώσει.

6) Ποιος είναι ο σκοπός της ενέργειας «Ο κόσμος μας, εσύ»;
Στόχος μας είναι να κάνουμε πράξη την υπόσχεση ότι στο επίκεντρο της φιλοσοφίας μας είσαι εσύ. Μέσα από αυτήν την ενέργεια, και λαμβάνοντας υπόψη τις δυσκολίες που όλοι αντιμετωπίζουμε αυτήν την εποχή, θέλουμε να προσφέρουμε τη βοήθειά μας έμπρακτα σε όλους και να συμβάλουμε στο κοινό καλό.

7) Ποιοι θα αποφασίσουν αν θα εγκριθεί μια ιδέα ή όχι;
Για την αξιολόγηση κάθε ιδέας, έχει δημιουργηθεί μία ομάδα από ανθρώπους της COSMOTE, αλλά και της διαφημιστικής εταιρίας OgilvyOne που σκοπό έχει να εξετάσει όλες τις συμμετοχές με λεπτομέρεια.

8) Με ποια κριτήρια έχετε σκοπό να διαλέξετε ιδέες που θα υλοποιηθούν;
Η απόφαση αυτή εξαρτάται από αρκετούς παράγοντες. Παρόλα αυτά, δύο βασικές παράμετροι είναι το κατά πόσο μπορούμε να φέρουμε σε πέρας την εκάστοτε ιδέα, από τις απαιτήσεις υλοποίησής της, αλλά και από το κατά πόσο η ιδέα αυτή μπορεί να βελτιώσει έστω και λίγο τον κόσμο γύρω μας.