Νοέμβριος 2011Όλα είναι έτοιμα! Μια τεράστια πίστα PacMan έχει στηθεί και περιμένει όλους εμάς να ζήσουμε μια μέρα γεμάτη διασκέδαση με πολλές πρωτότυπες δραστηριότητες, που σίγουρα θα απολαύσουμε μαζί, μικροί και μεγάλοι.

Η ιδέα της Μαρίας Τσιούνη για έναν κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα μας ενέπνευσε και είναι η πρώτη που θα γίνει πραγματικότητα στα πλαίσια της μεγάλης ενέργειας της COSMOTE “ο κόσμος μας, εσύ”.

Η ιδέα είναι απλή και διασκεδαστική: Όλοι μαζί παίζουμε στο μεγαλύτερο ανθρώπινο Pac Man που έγινε ποτέ και με τη δική μας προσπάθεια χαρίζουμε χαμόγελα στα παιδιά που το έχουν ανάγκη, στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα.

Ελάτε να δηλώσουμε ότι μοιραζόμαστε το όνειρο για έναν καλύτερο κόσμο και όλοι μαζί να το κάνουμε πράξη!

Δείτε τη μακέτα και πάρτε μία πρώτη γεύση! Το ραντεβού είναι την Κυριακή 27/11/11 στο γήπεδο του Πανελληνίου στην Κυψέλη στις 10:00 π.μ.

Δήλωσε συμμετοχή εδώ

Η μέρα που θα κάνουμε πραγματικότητα την πρώτη ιδέα της ενέργειας «Ο κόσμος μας, εσύ» πλησιάζει! Σε περιμένουμε την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, για να υλοποιήσουμε με τη βοήθειά σου την ιδέα που μοιράστηκε μαζί μας η Μαρία Τσιούνη. Μαζί, θα δώσουμε σε μικρά και μεγάλα παιδιά την ευκαιρία να χαμογελάσουν σε μία ημέρα γεμάτη από πλήθος απολαυστικών και πρωτότυπων δραστηριοτήτων.

Αυτό όμως που έχει πραγματικά την μεγαλύτερη σημασία είναι πως μέσα από το χαμόγελο των δικών μας παιδιών, θα χαρίσουμε το μεγαλύτερο χαμόγελο σε παιδιά που το έχουν μεγάλη ανάγκη, αφού ο σκοπός μας είναι πάνω απ' όλα φιλανθρωπικός.

Για να μπορέσουμε, λοιπόν, να πραγματοποιήσουμε το σκοπό αυτό, χρειάζομαστε την πολύτιμη βοήθεια από 100 εθελοντές που θα παραβρεθούν στο γήπεδο του Πανελληνίου στην Κυψέλη, στις 10:00 π.μ.. Αν θέλεις να είσαι ένας από αυτούς, σε περιμένουμε μόνο σου ή με την οικογένειά σου, για να πάρεις μέρος σε μία διασκεδαστική εμπειρία.

Δήλωσε συμμετοχή εδώΤην ιδέα της Μαρίας Τσιούνη να γεμίσουμε τον κόσμο γύρω μας με περισσότερα παιδικά χαμόγελα θα υλοποιήσουμε σύντομα! Μετά τη συγκινητική ανταπόκριση στην ενέργεια «Ο κόσμος μας, εσύ», που σκοπό έχει να κάνουμε τον κόσμο γύρω μας λίγο καλύτερο, με μεγάλη χαρά καταλήξαμε στην πρώτη ιδέα που θα υλοποιήσουμε!

Η διαδικασία επιλογής της πρώτης επιθυμίας ήταν πολύ ενδιαφέρουσα, αλλά και ευχάριστη για όλους εμάς, καθώς διαβάσαμε περισσότερες από 7.500 πρωτότυπες και εμπνευσμένες ιδέες. Μετά από επικοινωνία με αρκετούς συμμετέχοντες, καταλήξαμε στην επιλογή της ιδέας της Μαρίας Τσιούνη.

Μιλήσαμε, λοιπόν, μαζί με τη Μαρία για να της ανακοινώσουμε ότι είχαμε επιλέξει τη δική της ιδέα για να υλοποιήσουμε πρώτη, με σκοπό να γεμίσουμε τον κόσμο με περισσότερα παιδικά χαμόγελα.

Από τότε, δουλεύουμε πυρετωδώς για να πραγματοποιήσουμε την επιθυμία της με έναν ιδιαίτερο και πρωτότυπο τρόπο! Μείνετε συντονισμένοι για να παρακολουθήσετε όλα τα νεότερα από τη μεγάλη ενέργεια «Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ, ΕΣΥ»!