Δεκέμβριος 2011


Η Μαρία Τσιούνη κατάφερε με τη βοήθεια της COSMOTE, αλλά και όλων εσάς να κάνει τον κόσμο γύρω μας καλύτερο, χαρίζοντας χαμόγελο στα παιδιά στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα.

Τα πρόσωπα των παιδιών γέμισαν χαμόγελα, αφού η ιδέα της Μαρίας τους χάρισε θέρμανση, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, μία παιδική χαρά, ανανέωση του χώρου, εξοπλισμό και παιχνίδια.

Δες πώς η ιδέα της έγινε πραγματικότητα και πες μας τι θα ήθελες εσύ να κάνεις για έναν καλύτερο κόσμο! Μοιράσου μαζί μας το όνειρό σου κι εμείς θα σε βοηθήσουμε να το πραγματοποιήσεις!

Δήλωσε συμμετοχή εδώ!Η πρώτη ιδέα της μεγάλης ενέργειας «Ο κόσμος, εσύ» έγινε πραγματικότητα! Με τη βοήθειά σας καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε την Κυριακή το όνειρο της Μαρίας Τσιούνη να κάνει τον κόσμο γύρω της καλύτερο, χαρίζοντας χαμόγελο στα παιδιά. 

Έτσι, χάρη στη μοναδική της ιδέα και με τη βοήθεια των ανθρώπων της COSMOTE, μια τεράστια πίστα μας περίμενε όλους - παιδιά και μεγάλους - να παίξουμε το μεγαλύτερο PacMan που έγινε ποτέ στο γήπεδο του Πανελληνίου στην Κυψέλη! 

Στο event αυτό παίξαμε, διασκεδάσαμε, γελάσαμε στο PacMan αλλά και σε πολλές άλλες δραστηριότητες, όμως το πιο σημαντικό είναι ότι χαρίσαμε χαμόγελα στα παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη! 

Μέσω αυτού του μεγάλου ανθρώπινου PACMAN, η Μαρία και οι άνθρωποι που τη βοήθησαν, μπόρεσαν να δώσουν χαμόγελα σε κάποια παιδάκια που το έχουν πραγματικά ανάγκη και συγκεκριμένα στα παιδάκια του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος.

Σύντομα θα μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για τα πράγματα που θα υλοποιηθούν στο Ίδρυμα..

Όσοι δεν καταφέρατε να είστε μαζί μας, αλλά και όσοι θέλετε να ξαναζήσετε τον παλμό εκείνης της μέρας, σύντομα θα έχετε την ευκαιρία να δείτε το video της ενέργειας.