Γεμίσαμε τον κόσμο με παιδικά χαμόγελα, παίζοντας το μεγαλύτερο ανθρώπινο PacMan!Η πρώτη ιδέα της μεγάλης ενέργειας «Ο κόσμος, εσύ» έγινε πραγματικότητα! Με τη βοήθειά σας καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε την Κυριακή το όνειρο της Μαρίας Τσιούνη να κάνει τον κόσμο γύρω της καλύτερο, χαρίζοντας χαμόγελο στα παιδιά. 

Έτσι, χάρη στη μοναδική της ιδέα και με τη βοήθεια των ανθρώπων της COSMOTE, μια τεράστια πίστα μας περίμενε όλους - παιδιά και μεγάλους - να παίξουμε το μεγαλύτερο PacMan που έγινε ποτέ στο γήπεδο του Πανελληνίου στην Κυψέλη! 

Στο event αυτό παίξαμε, διασκεδάσαμε, γελάσαμε στο PacMan αλλά και σε πολλές άλλες δραστηριότητες, όμως το πιο σημαντικό είναι ότι χαρίσαμε χαμόγελα στα παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη! 

Μέσω αυτού του μεγάλου ανθρώπινου PACMAN, η Μαρία και οι άνθρωποι που τη βοήθησαν, μπόρεσαν να δώσουν χαμόγελα σε κάποια παιδάκια που το έχουν πραγματικά ανάγκη και συγκεκριμένα στα παιδάκια του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος.

Σύντομα θα μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για τα πράγματα που θα υλοποιηθούν στο Ίδρυμα..

Όσοι δεν καταφέρατε να είστε μαζί μας, αλλά και όσοι θέλετε να ξαναζήσετε τον παλμό εκείνης της μέρας, σύντομα θα έχετε την ευκαιρία να δείτε το video της ενέργειας.  

Σχολίασέ το

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.