Το «Πρόγραμμα Αλληλεγγύης στην Οικογένεια» ξεκίνησε την λειτουργία του!

Μετά την υλοποίηση της πρώτης ιδέας της ενέργειας «Ο κόσμος μας, εσύ», ήταν η ιδέα της Ηλιάνας Καραβιώτη να βοηθήσει οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη που αποτέλεσε την αφορμή, για να εμπνεύσει και να κινητοποιήσει ανθρώπους με το ίδιο όραμα.
 
Έτσι, όλοι μαζί ενώσαμε τις δυνάμεις μας και δημιουργήσαμε το «Πρόγραμμα Αλληλεγγύης στην Οικογένεια» για τις ανάγκες του οποίου ανακατασκευάσαμε ένα τριώροφο κτιρίο του Κ.Υ.Α.Δ.Α. (Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων) στην περιοχή  Μακρυγιάννη. Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν και το κτίριο ξεκίνησε τη λειτουργία του την Πέμπτη 3 Μαΐου,
 
Το πρωτοποριακό αυτό πρόγραμμα, που ήταν το αποτέλεσμα συζητήσεων και ανταλλαγής ιδεών ανάμεσα στην ομάδα εργασίας της COSMOTE, την Ηλιάνα και την πολύτιμη ομάδα εθελοντών μας, θα στηρίξει μέσα σε έναν χρόνο 200 οικογένειες που δοκιμάζονται αυτήν την περίοδο, ενώ διαθέτει τις υποδομές, για να στηρίζει ακόμα περισσότερες στο μέλλον.
 
Η στήριξη θα είναι υλική, αλλά και συναισθηματική και θα περιλαμβάνει σε βάθος χρόνου είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα, ρούχα, παιχνίδια, βιβλία, πρόσβαση στο internet, πρόσβαση σε ψυχολόγο, κοινωνικό λειτουργό, και πολλά άλλα.
 
Δείτε πώς, όλοι μαζί, διαμορφώσαμε τους χώρους που θα υποδεχθούν τις οικογένειες

Σχολίασέ το

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.