Το Πρόγραμμα Αλληλεγγύης στην Οικογένεια γιορτάζει τα πρώτα του Χριστούγεννα.

Συνεχίζοντας να στηρίζει υλικά και ψυχολογικά συνολικά 200 οικογένειες, το Πρόγραμμα Αλληλεγγύης στην Οικογένεια, που δημιούργησε η COSMOTE σε συνεργασία με το ΚΥΑΔΑ, μπαίνει στο κλίμα των Χριστουγέννων με μία ακόμα πρωτοβουλία.

Αν θέλεις, μπορείς κι εσύ να βοηθήσεις να χαρίσουμε λίγη από τη μαγεία των Χριστουγέννων σε αυτές τις οικογένειες!

Tο Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου συναντιόμαστε στο κτίριο που στεγάζει το Πρόγραμμα στην περιοχή Μακρυγιάννη στην Αθήνα και φτιάχνουμε πρωτότυπες κατασκευές για να γεμίσουμε με γιορτινή ατμόσφαιρα το χώρο και ετοιμάζουμε χριστουγεννιάτικα πακέτα γεμάτα δώρα, παιχνίδια, χριστουγεννιάτικα δέντρα και στολίδια, ζεστά παπλώματα και γλυκά που θα δώσουν χαρά στις οικογένειες που στηρίζει το Πρόγραμμα!

Θες να συμμετάσχεις κι εσύ; Συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής και θα σε ενημερώσουμε αναλυτικά για την ενέργεια!

Φόρμα συμμετοχής εθελοντών

Το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 10:00 με 15:00 φτιάχνουμε πρωτότυπες χριστουγεννιάτικες κατασκευές και ετοιμάζουμε χριστουγεννιάτικα πακέτα για τις οικογένειες που στηρίζει το Πρόγραμμα!

Δήλωσε συμμετοχή για όποια από τις δύο μέρες θέλεις ή και για τις δύο, συμπληρώνοντας τα στοιχεία σου παρακάτω και εμείς θα σε ενημερώσουμε πιο αναλυτικά για την ενέργεια.